Зрази сирні з гарбузом і чорносливом

Рецепт зраз сирних з гарбузом і чорносливом: У протертий сир додають цукор, яйця, сіль, борошно і перемішують. Одержану масу формують у вигляді валика завтов¬шки 5-6 см, нарізують упоперек, надають форму кружалець завтовшки 1,5 см, на середину кладуть начинку, краї з’єднують, щоб начинка була всередині виробу, панірують у борошні, надаючи форму цеглинки з овальними краями, і смажать основним способом з обох боків.

Приготування начинки. Припущений подрібнений гарбуз і розмоче¬ний чорнослив без кісточок з’єднують, додають цукор, перемішують.

Відпускають по 2 шт. на порцію із сметаною або варенням (маслом вершко¬вим, маргарином, сметаною і цукром).

Сир — 101/100, борошно пшеничне — 13, цукор — 10, яйця — 5, сирна маса — 125; для начинки: чорнослив — 9/10, гарбуз — 24/20, цукор — 5, маса начинки — 35; борошно пшеничне — 7, маса напівфабрикату — 165; маргарин столовий — 5, маса готових зразів — 150; сметана чи варення — 20, або масло вершкове, чи маргарин столовий — 5, або сметана — 20 і цукор — 10.
Вихід — 170 або 155, або 180.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

14 − два =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: