Томатно-гарбузова зупа

Рецепт зупи: 500 г стиглого гарбуза, 2 картоплини, 2 цибулини, 4 помідори, сіль, перець до смаку, мускатний горіх, масло, для подачі: грінки, пармезан, вершки

Почистити овочі, порізати гарбуз і картоплю кубиками. Облити помідори окропом, лишити в ньому на хвилину і зняти з них шкірку, порізати, дрібно накраяти цибулю. У великому сотейнику обсмажити цибулю у маслі до м»якості, додати помідори і тушкувати кілька хвилин, вкинути гарбуз, картоплю, залити водою, щоб вона прикрила овочі, довести до кипіння і варити на малому вогні 20 хвилин. Перевірити, чи м»який гарбуз, перелити все у блендер і подрібнити на пюре. Додати сіль, перець і мускат до смаку. Подавати з грінками, вершками і дрібкою тертого пармезану.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

пять + 16 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: