Сирники з картоплею

Сирники з картоплеюРецепт сирників з картоплею: Сир протирають, додають варену протерту охолоджену до ЗО °С картоплю, сирі яйця, сіль, дві третини норми борошна і добре вимішу¬ють. З маси формують сирники у вигляді биточків, обкачують у борошні, смажать основним способом і доводять до готовності у жаровій шафі. Подають 2-4 шт. на порцію зі сметаною або сметанним соусом.

Сир — 121/120, картопля — 113/85, яйця — 18, борошно пшеничне — 25, маса напівфабрикату — 227; кулінарний жир — 5, маса готових сирників — 200; соус — 75 або сметана — ЗО. Вихід — 275 або 230.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

четыре × два =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: