Сирні галушки

Сирні галушкиРецепт сирних галушок: Сир протирають, додають яйця, цукор, сіль, борошно і замішують тісто.
З підготовленого тіста роблять валик, трохи приплющують його і нарізують ромбиками. У киплячу підсолену воду кладуть підготовлені галушки і варять до готовності (4-5 хв.).
Перед подаванням на стіл галушки кладуть на підігріту тарілку і поливають вершковим маслом або сметаною.

Сир — 158/156, яйця — 12, борошно пшеничне — 22, цукор — 11, сіль — 1,5, маса напівфабрикату — 190; маса готових галушок — 200; масло вершкове — 10 чи сметана — 20. Вихід -210 або 220.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

3 × 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: