Пиріжки гарбузові з калиною

Пиріжки гарбузові з калиною: 3 ст.л. вершкового масла, 3 ст.л. меленого через м’ясорубку чи натертого на дрібній тертці гарбуза, 1 яйце, 1/2 скл. води, сіль, 2 скл. борошна, 0,5 скл. ягід калини, 2 ст.л. цукру.

Просіяти борошно, Додати яйце, підсолену воду, гарбуз та замісити тісто. Розкатати його тонким шаром. Покласти у центр шматок масла, загорнути краї тіста та розкатати знову. Скласти хусточкою та поставити в холодильник на одну годину. Розкатати ще кілька разів, підчипаючи борошно. Підготовлене тісто розкатати тонким шаром та вирізати кружечки.

Калину помити та обдати окропом. Калину посипати цукром. Покласти начинку всередину кожного кружечка та защипати. Покласти на деко й випікати в гарячій духовці протягом 25 хв.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

один × пять =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: