Салат морквяний з фруктами

салат
на 4 порції
морква 4 шт.
апельсин 1 шт.
яблуко 1 шт.
банан 1 шт.
сметана 1 / 2 склянки
мед 2 ст. ложки

Моркву натріть на крупній тертці або наріжте соломкою.
Цедру апельсина натріть на дрібній тертці, м’якоть розділіть на часточки і розріжте кожну на 2-3 частини.
Банан наріжте скибочками, яблуко без серцевини – кубиками.
При подачі моркву та фрукти змішайте: медом і полийте сметаною.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

4 × 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: