Рецепт торта з зефіром

Рецепт торта:Рецепт торта з зефіромІнгредієнти:
* нарізний батон чи готові сухарі
* 4 яйця
* 2 ст. цукру
* 1 ст. сметани
* 1 пачка розм’якшення маргарину
* 1 / 2 склянки борошна
* 1 ч.л. распушітеля

Для крему і прикраси:
* 1 пачка масла вершкового
* 1 банка згущенкі (вареної)
* 1 склянка волоських горіхів
* 300 гр. зефіру

Приготування:
Батон режем на скибочки, підсушують в духовці і перемелює на м’ясорубка. Жовтки розтирають з цукром до білого кольору, додаємо сметану і маргарин, 2 склянки приготовлених сухарів і борошно, распушітель. Тісто трохи солім і наприкінці вводимо збиті білки.

Все добре змішуємо і половину тесту виливається в промасленую і посипання сухари форму. Випікати при температурі 180 гр. 40 хвилин. Потім випікати ще один корж. Обидва розрізати на дві частини і отримуємо 4 Коржа.
Готуємо крем: змішуємо згущенку з маслом, збивається і додаємо стакан волоських горіхів. Розрізати на тонкі скибочки зефір. Готові коржі викладаємо, пропітивая солодким сиропом (можна з води та цукру) і перемазивая кремом, перекладаючи зефіром. Готовий торт прикрашає зефіром

Оставить комментарий

15 + шестнадцать =