Рецепт торта з вафельних трубочек

размещено в: Рецепти українською | 0

Рецепт торта з вафельних трубочокРецепт торта: 300 грама замороженой полуниці, 50 грам цукрової пудри, 30 грам желатину (3 пакетики), 400 грам жирних вершків, 500 грам вафельних трубочок з вершковою начинкою, стакан молока.

Сливки збити з цукровою пудрою. Полуницю, не розморожуючи, подрібнити в блендере до однорідної маси і додати до збитих сливок. 2 пакетика желатину розвести молоком згідно інструкції на пакеті. Акуратно ввести желатин у вершково-полуничну масу, перемішати. Вистилати глибоку форму (невелику каструльку) харчовою плівкою. По краях поставити вафельні трубочки, викласти в середину вершкову масу. Пакетик желатину розвести водою згідно інструкції. Прикрасити торт свіжими ягодами, залити отриманим желатином і поставити в холодильник на 1 годину для застигання. Коли торт повністю остигне, звільнити його від плівки і подати до столу.

Оставить комментарий

15 − 15 =