Рецепт торта Медового

размещено в: Рецепти українською | 0

Рецепт торта:Рецепт торта Медяник Для тіста: 1 яйце, 150 р. цукру, 30 р. маргарину, 1 чайна ложка соди, 2 столові ложки меду, 3 столові ложки молока, 400 р. муки. Для крему: 500 р. домашньої сметани, цукор на смак (приблизно 0,5 стакана). Для глазурі: 3 – 4 столових ложки сметани, 1 стакан цукру, 2 столові ложки какао

Всі інгредієнти, окрім муки, змішати і розтопити на невеликому вогні, варити до зміни кольори. Зняти з вогню, додати муку і замісити тісто. Розкочувати частями, вирізувати кришкою або іншою формою однакові млинці 4 – 5 мм. і випікати на посипаному мукою деку дуже швидко, пару хвилин. Тісто повинне потемніти, але не згоріти. Виходить 4 – 5 коржів. Треба змести муку з коржів сухим пензликом або рушником. Сметану збити з цукром і перемазать коржі. Розмішати цукор з какао порошком і додати сметану, варити, безперервно помішуючи до розчинення цукру. Полити торт ще гарячіше глазур’ю. Прикрасити.

Оставить комментарий

четырнадцать + 3 =