Рецепт торта із зефіром

Рецепт торта:Рецепт торта із зефіром Інгредієнти: нарізний батон чи готові сухарі, 4 яйця, 2 ст. цукру, 1 ст. сметани, 1 пачка розм’якшення маргарину, 1 / 2 склянки борошна, 1 ч.л. разпушувача. Для крему і прикрас: 1 пачка масла вершкового, 1 банка згущенкі (вареної), 1 склянка волоських горіхів, 300 гр. зефіру

Пріготування торту:
Батон ріжемо на скибочки, підсушують в духовці і перемелює на м’ясорубка. Жовтки розтирають з цукром до білого кольору, додаємо сметану і маргарин, 2 склянки приготовлених сухарів і борошно, распушітель. Тісто трохи солім і наприкінці що вводиться збиті білки.

Все добрі змішуємо і половину тесту виливається в промасленую і посипання сухарі форму. Віпікаті при температурі 180 гр. 40 хвилин. Потім випікати ще один корж. Обідва розрізати на дві частини і отримуємо 4 Коржі.
Готуємо крем: змішуємо згущенку з маслом, збивається і додаємо стакан волоських горіхів. Розрізаті на тонкі скибочки зефір. Готові коржі викладаємо, пропітивая солодким сиропом (можна з води та цукру) і перемазивая кремом, перекладаючи зефіром. Готовій торт прикрашає зефіром

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

пять × три =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: