Рецепт Шукруту

размещено в: Рецепти українською | 0

Рецепт Шукруту: Готуємо в сотейнику і на пательні. Спершу в сотейнику обсмажуємо бекон, поки не стане весь жир. Витягаємо бекон на тарілку, кладемо поверх свіжий розмарин та накриваємо кришкою, а до жиру засипаємо подрiбненi 3 цибулi, трохи обсмажуэмо. Далi додам змішану в рівних кількостях вимочену в кип’ятку (5-6 хв) квашену капусту (350 гр) та нашинковану свіжу капусту (половинка середньої) — вийшло практично 50/50. Поливаємо капусту ріслінгом, кидаємо зо два лаврових листочки і тушкуємо до готовності, наприкінці додаємо синій виноград (15 шт.). Капуста повинна тушкуватись, а не смажитись. То ж або підливайте винце (я так і робила, на що в мене пішло 700 мл) або додавайте м’ясний бульйон чи води. На пательні смажемо 100 гр сала до шкварок (або беремо відповідну кількість шкварок) і вкидаємо в жир 400 гр копченого м’яса (балик, шинка), 200 гр віденських сосисок — все гарно обсмажуємо. Туди ж мають ще йти реберця, але в мене не було. До готової капусти вкидаємо м’ясне з пательні, гарно вимішуємо і обсмажуємо трохи капусту. На пательні обсмажуємо домашні свинні ковбаски (4 великих) і підігріваємо бекон. Викладаємо шукрут на велику тарілку, зверху викладаємо домашні ковбаски та бекон.

Оставить комментарий

одиннадцать + двадцать =