Рецепт каші з сиром по–міланськи

Рецепт каші: 250 р. рису, 50 р. масла, 1 середня цибулина, 1 столова ложка масла, 1/2 літри овочевого або м’ясного бульйону, 150 р. тертого твердого сиру, жменя шампіньйонів, 5 — 6 помідорів, сіль, чорний мелений перець. Дрібно нарубаний лук злегка підрум’янити в маслі. Рис вимити, обсушити і додати до лука. Смажити весь час помішуючи. Коли рис стане склоподібним, додати м’ясний бульйон, приправити сіллю і перцем і гасити рис до тих пір, поки він не стане розсипчастим. Розтопити половину порції сира з маслом, що залишилося. Миску змастити жиром і опсыпать сиром, покласти в неї помідори, що розрізають на частини, і шампіньйони, всипати рис і все перемішати. Готове блюдо викласти на підігріту велику тарілку і посипати тертим сиром, що залишився.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

два × 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: