Рецепт каші Ягідка

Рецепт каші ЯгідкаРецепт каші: 50 грам гречаної, рисової, манної крупи, 100 грам свіжіх ягід, 1 ст. ложку цукру,10 грам масла вершкового.

Приготування каші
1. Каша «Ягідка» готується з додаванням свіжіх або заморожених ягід. Свіжі ягоди добре переберіть, промійте, розімніть дерев’яних ложкою. Підійдуть малина, чорна смородина: їх можна заморозіті в зиму. Відіжміть сік через марлю (знайте, що вітамін С руйнується при контакті з металами).
2. Вичавлений сік прокіп’ятіте у воді, відвар процідіте.
3. Крупу всіпте в ягідній відвар і доведіть до кіпіння. Хай малюк сам вирішує, яка каша у нього сьогодні на Сніданок.
4. Потім покладете в кашу цукор, масло, трохи підсоліте і варіть до готовності.
5. Каша буде ще корисне, Якщо в неї Додати свіжовічавленій ягідній сік.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

пять × один =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: