Рецепт каші рисової

Рецепт каші: рис 150г, вода 1,6 келиху, масло 3 стіл. ложки, сіль.

Кашу сортувати, промити водою. Число питної води прийняте купується в співвідношенні з об’ємом каши, як 3,5-1. Обробляти 30-40 хвилин.Після цього приєднати масло, сіль і варити кашу на цілій потужності 8 хвилин. Після цього зменшити потужність до середньої і нагрівати плюс до цього в продовженні 6 хвилин. В ув’язненні надати каше постояти в накритій мисці плюс до цього 12 хвилин.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

четырнадцать − 12 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: