Рецепт каші пшоняної з чорносливом

Рецепт каші пшоняної з чорносливом Рецепт каші: 50 р. крупи, 160 р. води, половина чайної ложки цукру, 40 р. чорносливу, 10 р. вершкового масла.

Пшоно перебрати, промити теплою і гарячою водою. Чорнослив промити, залити водою і варити. Відвар злити, додати до нього потрібну кількість води, цукор, засипати крупу і варити в’язку кашу.

При подачі на неї покласти чорнослив з кісточками і полити маслом.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

один + 11 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: