Рецепт каші пшоняної

размещено в: Рецепти українською | 0

Рецепт каші пшоняноїРецепт каші пшоняної: на стакан пшона – 2 стакани води, 3 стакани молока, 2-3 ст/л цукру, 100 гр. родзинок, 100 гр. масла, порошок ваніліну.

Промываем як слід пшоно, поки вода з нього та, що стікає не стане абсолютна прозорою. Родзинки теж промиваємо і заливаємо окропом на 10 хвилин, потім зливаємо. Пшоно заливаємо водою, додаємо родзинки і варимо до тих пір, поки крупа не вбере всю воду. Потім вливаємо гаряче молоко, кладемо цукор і ванілін і упарюємо на найменшому вогні при закритій кришці до готовності. У готову кашу покласти масло і перемішати. З маслом кашу кип’ятити не треба – не будемо вітаміни в маслі вбивати.

Оставить комментарий

шестнадцать − 2 =