Рецепт каші перлової розсипчастої

Рецепт каші: 1 стакан перлової крупи, 3 стакани води, 50 р. вершкового масла або сала, 3 стакани води, 50 р. вершкового масла або сала, сіль. Крупу перебрати, промити, залити гарячою водою і довести до кипіння. Потім воду злити, а кашу знов залити гарячою підсоленою водою, додати жир, перемішати, закрити кришкою і варити в духовці, щоб каша добре упріла, а вода повністю вбралася в крупу, після чого кашу знов перемішати. Зварена таким чином каша виходить розсипчастою, не пригорає і не висихає, а горщик додає неповторний смак. Подавати кашу з молоком, маслом або шкварками з луком.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

2 + 10 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: