Рецепт каші гурьевської

Рецепт каші: Молоко (3 ст.) закип’яти, всип в нього цукор (4 ст. л.), сіль (на смак), манну крупу (1 ст.) і, безперервно помішуючи, звари кашу. У готове блюдо додай вершкове масло (2-4 ст. л.), ванілін і збите яйце. Половину каши виклади рівним шаром на сковороду, змащену маслом. Посип на неї горіхи (5о грам), уклади шар консервованих фруктів (250 грама) і зверху – збиті сливки (1 ст.). Накрити кашею, що залишилася, і запекти в духовці.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

9 + пятнадцать =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: