Рецепт каші ГРЕЧНЕВА В ГОРЩИКУ

Рецепт каші ГРЕЧНЕВА В ГОРЩИКУРецепт каші ГРЕЧНЕВА В ГОРЩИКУ: цибулю і моркву порізати кубиками і злегка піджарити на соняшниковій олії. Гречку перебрати і добре промити, додати в обсмажену моркву з луком і ще протушкувати 1-2мин. Посолити. Кусочки м’яса посолити, приправити спеціями і теж злегка обсмажити. На дно горщика кладемо порізаний кільцями сирий лук і моркву, лавровий лист. Потім ложим трохи гречки, потім шматочки м’яса, накриваємо ще раз гречкою, додаємо лавр лист. Заливаємо гарячим бульйоном або водою, примерно1:1,5 гречки і води або бульйону. Рідини трохи більше, що б каша була соковитішою.Ставимо в розігріту духовку. Якщо м’ясо куряче, то час готування 1час, если свинина або яловичина 1,5-2часа на невеликому вогні.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

4 × два =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: