Рецепт каші гречаної

Рецепт каші: Хорошенько промиваємо два стакани гречки, даємо стекти воді. На сковороді розтоплюємо столову ложку вершкового масла (на слабкому вогні), всипаємо туди крупу і тримаємо на слабкому вогні поки не підрум’яниться. Не забувайте помішувати почастіше. У каструлю вливаємо 3,5 стакана води, солимо і ставимо на вогонь. Коли закипить, всипаємо підсмажену крупу і доводимо до кипіння. Потім вогонь зменшуємо до маленького і варимо кашку до готовності. Якщо час є, то готову кашку можна поставити на час-другой під ковдру, щоб вона «упріла» як слід. Перед подачею на стіл не забувається додати масло!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

двадцать − двенадцать =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: