Рецепт каші белевскої

Рецепт каші: В злегка підсоленій воді розварити «геркулес» до в’язкою каши, знімаючи піну, що весь час з’являється на поверхні, навіть коли ще не почне кипіти. Потім кашу залити молоком, розмішати, довести до кипіння, відокремити тверді пластівці, що не розварилися, і знов варити на дуже слабкому вогні, весь час помішуючи, додати через 10—15 хвилин цукор, а коли він розійдеться, заправити прянощами, поварити ще 5—7 мін, влити сливки, розмішати, зняти з вогню.

Треба: 2 стакани вівсяних пластівців «геркулес», 1 л води, 0,5 л молока, 0,5 ч. ложки бад’яну, 0,5 ч. ложки кориці, 0,5 ч. ложки коріандру, 4 бутони гвоздики, 1 лимон (свіжа цедра з лимона), 0,5 стакана сливок, 5 ст. ложок цукру, 1 ч. ложка солі.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

6 + 14 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: