Рецепт Імбирна телятина

Рецепт Імбирна телятина: 500 гр телятини, 5-10 гр кореня імбиру, 2 зубці часнику, по 2 середні морквини та цибульки, 20 гр зелені (можна сушеної), 9 ст. л. гречки, 5-6 ст. л. вершків, гриби (на свій смак), паприка, сіль

Оскільки я брала сушені білі гриби, яких в мене якось дуже багато виявилось, то я спершу намочила їх (маленьку жменю) в кип’ятку. Якщо ви взяли шампіньйони, то грибну юшку замініть 0,5 склянки води.
На пательню змащену жиром викладаємо нарізані кільцями морквини та смужками телятину. Злегка обсмажуємо, додаємо часник, імбир та вливаємо рідину з грибів і заливаємо знову кип’ятком. Поки м’ясо тушиться, нарізаємо дрібно цибулю та промиваємо гречку. Як м’ясо потушкувалося хвилин 25-30, додаємо цибульку та гречку і зливаємо туди ж юшку з грибів або 0,5 ск. води. Коли гречка приготується додаємо нарізані смужками гриби, вершки, зелень, перець, сіль. Ще 5 хв і страва готова. Перед подачею не хзабудьте витягти корінь імбиря.

Оставить комментарий

4 × один =