Рецепт Азиатского салату з птиці

Рецепт Азиатского салату з птиціРецепт салату на 4 порції: 600 грама индюшачьего філе (або курячого), 2 зубчики чеснока, 3 столових ложки кунжутного масла, 4 зеленої цибуля з головками, 2 см свіжого імбиря, 1 столова ложка соєвого соуса, сік одного лайма або 1/2 лимона, 4 столових ложки натурального йогурта, щіпка китайської приправы, 1 невеликий салатний огірок, чорний перец.

Приготуваня салату:

1. Вимийте філе, обсушите його паперовим рушником і нарізуйте кубиками. Розігрійте на сковороді 2 столових ложки кунжутного масла, покладете м’ясо і обсмажуйте протягом 5 хвилин. Пропустите через прес часник. Потім зніміть м’ясо з сковороди і поставте його убік, щоб остудити.

2. Очистите зелений лук, вимийте його, розрізайте упоперек навпіл. Половинки надріжте зверху, покладете в холодну воду і почекайте поки верхній пучок не почне завиватися. Пір’я лука нарізуйте тонкими смужками і на 5 хвилин покладете в холодну воду.

3. Очистите свіжий імбир і дрібно порубаєте його. Потім змішайте у великій мисці імбир з соєвим соусом, соком лайма або лимона, кунжутним маслом, що залишилося, і натуральним йогуртом. Покладете чорний перець і китайську приправу, потім додайте м’ясо, головки лука і його пір’я. Все добре перемішайте і на 15 хвилин відставте убік.

4. Вимийте огірок, нарізуйте його скибочками і покладете їх один на одного за типом черепиці на чотирьох тарілках, потім покладете салат.

В одній порції: 250 ккал/1060 кДж; білки – 6 грама; жири – 38 грама; вуглеводи – 3 грама;

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

4 + семнадцать =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: