Пухкеники (пончики) сирні

Пухкеники (пончики) сирніРецепт пухкеників (пончиків) сирних: Сир протирають, додають цукор, яйця, сіль і пере­мішують. Потім додають борошно, гашену розведену лимонною кислотою соду, перемішують, формують кульки (2 шт. на порцію) і смажать у фритюрі. Перед подаванням посипають цукровою пудрою.

Сир — 85/84, борошно пшеничне — 46, цукор — 8, яйця -16, кислота лимонна — 0,2, сода харчова — 0,6, маса напівфабрикату- 150, кулінарний жир — 15, маса готових пончиків — 140; цукрова пудра — 2. Вихід — 142.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

14 − десять =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: