ОЛАДКИ-ПИРІЖКИ

Смак як у пиріжків із зеленою цибулею, але готувати швидше, бо як не треба возитися з тістом. Ніжне, ароматне, м’яке тісто. Для ситості можна додавати, наприклад, відварну курятину.

Беремо будь-яку зелень і пару варених яєць. Яйця дрібно порубати, Покласти 2 столові ложки сметани, дрібку соди, гашеної оцтом, розбити одне сире яйце, трохи цукру і борошна, до консистенції оладьевого тесту. Смажити на сковорідці, з двох сторін, як оладки.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

15 − 11 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: