ЗАПЕЧЕНИЙ ЗІ СПЕЦІЯМИ ГАРБУЗ

размещено в: Рецепти українською | 0

ЗАПЕЧЕНИЙ ЗІ СПЕЦІЯМИ ГАРБУЗЗАПЕЧЕНИЙ ЗІ СПЕЦІЯМИ ГАРБУЗ чудово смакує як окрема страва, і не менш файний у якості гарніру.
Потрібно:
2-3 зубці часника
маленький апельсин
1 свіжий гострий перчик (у мене був сушений)
шматочок імбиру
палочка цинамону
1-2 ложечки коричневого цукру (у мене був мед)
оливкова олія (у мене з виноградних кісточок)
сіль, мелений чорний мерець

Подрібнити часник, імбир, перець, наламати цинамон тоненькими трісочками, стерти цедру апельсину і вичавити з нього сік.

Все змішати, дати мед, олію, сіль, перець, лишити настоятися. Покраяти очищений від шкірки гарбуз

Викласти гарбуз на лист, полити сумішшю спецій, притрусити цинамоном. Запікати 25-30 хвилин при температурі 180-200 градусів. Моя помилка — наступного разу зроблю скибочки товщими, бо ці підсохли. Дуже смачно і просто, навіть нелюбителі гарбуза оцінять.

Оставить комментарий

4 + два =