Торт

Для тіста:
0,5 л варення (я брала вишневе)
0,5 л кефіру
2 дес.ложки соди (негашеної)
0,5 ч.л. солі
4 сирих яйця
1,5 склянки цукру
2 ст. л. олії
4 склянки борошна
У миску вилити кефір, додати соду, всипати варення і все це розмішати. В окрему каструльку вбити яйця, додати цукор — збити міксером, поступово додавши сіль і олію. У миску з кефіром і варенням додати збиту суміш і поступово всипати 4 склінки борошна. Тісто вийде як не густа сметана. Деко для випікання змастити олією і посипати манкою. У мене було деко десь 30-20см. Треба брати трохи більше, тоді коржі будуть тонші. Спекти 3 коржі. Пекти 15-20 хв при 180С.

Крем:
800 гр сметани
1 склянка цукру
1 лимон (птерти на терці, без шкірки і кісточок)
Збити сметану з цукром, обережно влити сік з лимона, перемішати ложкою. Коржі змастити кремос, верх присипати тертим печивом, горішками чи шоколадом. Дати постояти не менше 2-3 годин. Краще робити ввечері, на ніч винести на балкон, а їсти вранці.
Смачного!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

12 − восемь =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: