Морозиво з нуля

«separator» style=»clear: both; text-align: center;»>

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>Привіт!

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>Більшість з нас креативні особи і багато речей любимо робити з нуля. Наприклад блокноти з нуля, мило варимо з нуля і ще багато подібних речей.

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>Сьогодня я пропоную вам приготувати морозиво з нуля в домашніх умовах. Нижче наведені кілька порад та рецепти як це зробити.

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>Готуючи морозиво, слід точно дотримуватися вказаних норм продуктів, бо при надлишку молока крем буде рідкий, і морозиво, виготовлене з нього, скоро розтане. Більша кількість яєць надає морозиву неприємного запаху і жовтуватого кольору. Приготовлений крем (див. нижче наведені рецепти) охолодити, процідити крізь марлю в чисту банку до половини її об’єму і закрити кришкою. Банку вставити у відро і обкласти її льодом, перемішати з сіллю ( на 5кг льоду 1 кг солі). Банку весь час обертати рукою. Через кілька хвилин всередині банки на стінках утвориться лід який слід відділити ложкою. Ці замерзлі шматочки морозива треба розмішувати, бо кожен з них кристалізує навколо себе рідке морозиво. Коли вся маса застигне, накласти лід на кришку банки, накрити відро і поставити на 2-3 год у холодне місце, після чого морозиво можна подавати. Морозиво можна заморозити також у холодильнику або в спеціальній машині – морозівниці.

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>МОРОЗИВО ВЕРШКОВЕ

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>3 склянки вершків або сметани

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>250 г цукру

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>4 жовтки

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>ванілін

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>Жовтки розтерти з цукром і ваніліном, влити вершки або сметану і поставити на повільний вогонь, весь час помішуючи, поки маса не згусне, але до кипіння не доводити. Тоді зняти з вогню, процідити крізь марлю, охолодити і влити в банку і заморозити. Це морозиво можна посипати суницями або малиною.

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>МОРОЗИВО МОЛОЧНЕ ВАНІЛЬНЕ

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>1 л молока

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>5 жовтків

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>1 білок

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>250 г цукру

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>Ванілін

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>Жовтки розтерти з цукром, додати ванілін.

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>Розвести гарячим молоком і поставити на вогонь, весь час помішуючи. Якщо маса почне гуснути, не доводячи до кипіння, зняти її з плити. Коли охолоне, вимішати з піною одного білка і заморозити.

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»> Смачного та вдалих експериментів на кухні!!!

«MsoNormal» style=»text-align: justify;»>Сподіваюсь сьогоднішні рецепти надихнуть вас та допоможуть виграти наш )))

0 Кулінарні рецепти
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

9 + 12 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: