Мариновані кабачкові «спагетті»

1 молодий кабачок (~ 300г), 500г води, 1 ст ложка (15г) солі, 1 мл 70% оцту, 50г рослинної олії, 1 зубчик часнику, щіпка меленого гострого червоного перцю, 1 / 4 ~ 1 / 2 ч ложки меленої паприки

Кабачок вимити і натерти уздовж плоду на тертці для корейської моркви.

Перекласти в миску, насипати сіль і залити окропом, щоб соломка була повністю покрита водою.

Злегка перешкодити, щоб сіль розчинилася і розподілилася рівномірно.
Залишити до охолодження води.

Відкинути кабачкову стружку на друшляк і дати постояти 10 ~ 15 хвилин, щоб вода вся скла.

Перекласти стружку назад у миску.
Влити оцет (відміряти 1мл оцту зручно медичним шприцом).
Покласти дуже дрібно порізаний зубчик часнику (пресом краще не користуватися).
Акуратно виделкою перемішати кабачкову соломку.
У сковороді на великому вогні розжарити рослинне масло.
Всипати гострий перець і паприку — масло засичить і запузирітся, — і відразу ж вилити масло на кабачки. Перемішати.

Залишити до охолодження і прибрати в холодильник.
Подавати на стіл можна як тільки кабачкові «спагетті» стануть холодними. Але краще дати їм добу помаринувати.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

20 − 11 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: