Котлети з сала

размещено в: Рецепти українською | 0

Рецепт котлет: Сало – 300 г, Помідори – 1 шт., Олія – 4 столові ложки, Цедра 1 лимона, Хліб – 3-4 шматочки, Молоко -100 мл, Материнка, Базилік, Борошно для панірування, Перець чорний – 0,5 ч.л, Сіль – за смаком

Для приготування котлет ми сало нарізаємо невеликими шматочками і пропускаємо через м’ясорубку. Потім у молоці розм’якшує хліб і теж пропускаємо через м’ясорубку. Отриманий фарш солимо і перчимо до смаку і додаємо туди хлібну масу, все ретельно перемішуємо. Пряні трави подрібнюємо, помідори нарізаємо на невеликі кубики. Цедру лимона пропускаємо через тертушку, і додаємо у фарш. Після цього формуємо котлети, обкочуємо їх у борошні, і обсмажуємо у рослинному маслі до отримання рум’яної скоринки. Потім посипаємо котлети базиліком і материнкою, додаємо помідори й тушкуємо протягом 8-10 хвилин на слабкому вогні, прикривши кришкою. Така відмінна їжа підкорила всіх моїх рідних, тому вони дуже часто просять мене приготувати саме такі котлетки. Вони виходять такими м’якими, соковитими та дуже смачними. Котлети з сала можуть стати вашим фірмовим блюдом, спробуйте, і я впевнена, що вам вони дуже сподобаються.

Оставить комментарий

12 − 9 =