Каша пшоняна з чорносливом

Каша пшоняна з чорносливом
Каша пшоняна з чорносливом
Порций: 2 порції
Інгрідіенти:
Пшоно 50, Масло вершкове 10, Чорнослив 40, Цукор 3.
Для сиропу: відвар з чорносливу 40, Цукор 10.
Вихід 235.


Технологія приготування каші:
Підготовлений чорнослив залити водою, варити до готовності з частиною цукру, охолодити і вийняти кісточки. Зварену з маслом розсипчасту пшоняну кашу викласти в змащений сотейник разом з вареним чорносливом і прогріти в жаровій шафі. Подаючи, кашу полити сиропом, який приготувати з відвару чорносливу і цукру.

Автор:

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

1 × два =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: