Картопля, фарширована м’ясом і грибами

Підготовлену до фарширування картоплю наповнюють начинкою, накривають «кришечкою», змочують в яйцях, білій паніровці, укладають на змащений жиром лист і запікають у жаровій шафі до готовності.
Приготування начинки: м’ясо подрібнюють на м’ясорубці, потім обсмажують до готовності на маргарині, додають варені обсмажені гриби, подрібнений часник, грибний бульйон і спеції, перемішують. Подають картоплю з грибним соусом.

Картопля — 137, маса вареної картоплі — 100; для начинки: яловичина (котлетне м’ясо) — 44/32, або свинина (котлетне м’ясо) — 38/32, гриби білі сушені — 3, маргарин столовий — 5, часник — 6/5, бульйон грибний — 5; Яйця — 5, хліб пшеничний — 10, маса напівфабрикату — 165; масло вершкове — 7; маса готової картоплі — 160; соус — 50. Вихід — 160/50.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

четыре × четыре =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: