Імбирне печиво

размещено в: Рецепти українською | 0

Імбирне печивоІмбирне печиво:
300 гр. борошна
125 гр. цукру, бажано неочищеного
100 гр. масла кімнатної температури
85 гр патоки/меду
35 мл молока
1 яйце
1-1,5 ч. л меленого імбиру
1 ч. л кориці
по 1/2 ч. л меленого душистого перцю, гвоздики і розпушувача

Збити міксером цукор з маслом в однорідну масу. Додаємо в тісто яйце, молоко, мед, збиваємо до однорідості. Всипаємо спеції і розпушувач. Далі ложкою вмішати борошно. Тісто буде липке, не лякайтеся, так і треба. Викладаємо його на плівку (у пакет) і кладемо в холодильник щонайенше на півгодини. Дістанете його ви звідти прекрасно-розкачувальної консистенції. Качаємо половинку тіста і вирізаємо потрібні форми, які потім викладаємо на лист, вистелений кухарським папером. Поки перша половина печеться 10 хвилин у розжареній до 180 градусів духовці, розкачуємо-вирізаємо печиво з другої половини тіста.

Оставить комментарий

два × 2 =