Рецепт Шукруту

| |

Рецепт Шукруту: Готуємо в сотейнику і на пательні. Спершу в сотейнику обсмажуємо бекон, поки не стане весь жир. Витягаємо бекон на тарілку, кладемо поверх свіжий розмарин та накриваємо кришкою, а до жиру засипаємо подрiбненi 3 цибулi, трохи обсмажуэмо. Далi додам … Читать далее

ЗАПЕЧЕНИЙ ЗІ СПЕЦІЯМИ ГАРБУЗ

| |

ЗАПЕЧЕНИЙ ЗІ СПЕЦІЯМИ ГАРБУЗ чудово смакує як окрема страва, і не менш файний у якості гарніру. Потрібно: 2-3 зубці часника маленький апельсин 1 свіжий гострий перчик (у мене був сушений) шматочок імбиру палочка цинамону 1-2 ложечки коричневого цукру (у мене … Читать далее

Млинці на пиві по-англійськи

| |

Млинці на пиві по-англійськи: Яйця – 2 шт., Пиво – 500 мл, Цукровий пісок – 1 ч. л., Борошно пшеничне – 300 г, Вершкове масло – 1-2 ст. л., Сіль – за смаком Млинці на пиві по-англійськи природно готуються з … Читать далее

Фокачча Focaccia

| |

Все почалося з веселих збігів. Мені втрапила до рук книжка Babs Horton “Recipes for Cherubs” (Бебс (Бабс?) Хортон «Рецепти для херувимів»), в якій згадувалася фокача, її інгредієнти і приготування, і тими ж днями випадково (хоча, чого я, випадковостей не буває … Читать далее

Тістечко «макаруни»

| |

Рецепт: 2-3 білка(залежно від величини яйця), 150 гр. цукру, 75 гр. мигдалю, 1 плитка чорного шоколаду, 100 мл. вершків Я дуже довго відкладала приготування цих вишуканих мигдалевих тістечок, все їх боялася, не знаю, чому. І дуже даремно. Вони такі ніжні … Читать далее

Риба по-марокканськи

| |

Я вже хвалилася, що привезла собі книжку Джеймі Олівера «Ministry of Food». Що імпонує найбільше, то це не те, що це Джеймі, а те, що більшість рецептів цієї книжки вкладається в 20 хвилин часу біля плити. І це прекрасно. Інгрідієнти … Читать далее

БАБА ПОКУТСЬКА

| |

БАБА ПОКУТСЬКА. Тісто: 1 кг борошна, 1 склянка молока, 15 жовтків, 100 г дріжджів, 300 г вершкового масла або маргарину, 400 г цукру, 100 г ізюму, 1/2 ч. ложки солі, ваніль. Помадка: 2 білки, 200 г цукру-пудри, сік з 1/2 … Читать далее

Паска СНІЖИНКИ

| |

Паска СНІЖИНКИ. Рецепт паски, паски, паски: 1 кг сиру, 5 яєць, 1 ст. цукру, 1/2 ст. молока, 200 г вершкового масла, родзинки. Спосіб приготування. Яйця розітріть добела із цукром, розведіть молоком, покладіть ваніль і підігрійте, помішуючи, до самого гарячого стану, … Читать далее

Паска ВІДЕНСЬКА

| |

Паска ВІДЕНСЬКА. Рецепт паски: для тіста: 10 яєць, 1/2 л молока, 100 г вершкового масла, 100 г маргарину, 1 кг борошна, 4 ст. ложки соняшникової олії, 2 ст. цукру, 1/2 л сметани, 100 г дріжджів; для глазурі: 4 ст. ложки … Читать далее

ЦАРСЬКА паска

| |

ЦАРСЬКА паска. Рецепт паски: 2 л молока, 100 г вершків, лимонна кислота, 50 г вершкового масла, 50 г цукру, ваніль, 3 яйця, 200 г сиру, 100 г фініків, 100 г вишні. Спосіб приготування. Спочатку закип’ятіть молоко, відставте на край плити, … Читать далее

1 2 3 4 21