Фокачча Focaccia

| |

Все почалося з веселих збігів. Мені втрапила до рук книжка Babs Horton “Recipes for Cherubs” (Бебс (Бабс?) Хортон «Рецепти для херувимів»), в якій згадувалася фокача, її інгредієнти і приготування, і тими ж днями випадково (хоча, чого я, випадковостей не буває … Читать далее

Тістечко «макаруни»

| |

Рецепт: 2-3 білка(залежно від величини яйця), 150 гр. цукру, 75 гр. мигдалю, 1 плитка чорного шоколаду, 100 мл. вершків Я дуже довго відкладала приготування цих вишуканих мигдалевих тістечок, все їх боялася, не знаю, чому. І дуже даремно. Вони такі ніжні … Читать далее

Риба по-марокканськи

| |

Я вже хвалилася, що привезла собі книжку Джеймі Олівера «Ministry of Food». Що імпонує найбільше, то це не те, що це Джеймі, а те, що більшість рецептів цієї книжки вкладається в 20 хвилин часу біля плити. І це прекрасно. Інгрідієнти … Читать далее

БАБА ПОКУТСЬКА

| |

БАБА ПОКУТСЬКА. Тісто: 1 кг борошна, 1 склянка молока, 15 жовтків, 100 г дріжджів, 300 г вершкового масла або маргарину, 400 г цукру, 100 г ізюму, 1/2 ч. ложки солі, ваніль. Помадка: 2 білки, 200 г цукру-пудри, сік з 1/2 … Читать далее

Паска СНІЖИНКИ

| |

Паска СНІЖИНКИ. Рецепт паски, паски, паски: 1 кг сиру, 5 яєць, 1 ст. цукру, 1/2 ст. молока, 200 г вершкового масла, родзинки. Спосіб приготування. Яйця розітріть добела із цукром, розведіть молоком, покладіть ваніль і підігрійте, помішуючи, до самого гарячого стану, … Читать далее

Паска ВІДЕНСЬКА

| |

Паска ВІДЕНСЬКА. Рецепт паски: для тіста: 10 яєць, 1/2 л молока, 100 г вершкового масла, 100 г маргарину, 1 кг борошна, 4 ст. ложки соняшникової олії, 2 ст. цукру, 1/2 л сметани, 100 г дріжджів; для глазурі: 4 ст. ложки … Читать далее

ЦАРСЬКА паска

| |

ЦАРСЬКА паска. Рецепт паски: 2 л молока, 100 г вершків, лимонна кислота, 50 г вершкового масла, 50 г цукру, ваніль, 3 яйця, 200 г сиру, 100 г фініків, 100 г вишні. Спосіб приготування. Спочатку закип’ятіть молоко, відставте на край плити, … Читать далее

Овочеве різотто

| |

на 4 порціїрис 200 гцибуля ріпчаста 1 головкаперець солодкий червоний 2 шт.морква 1 шт.кукурудза консервована 100 гмасло рослинне 5 ст. ложоккуркума мелена 1/2 ч. ложкихмелі-сунелі 1/2 ч. ложкивідвар овочевий 2 склянкисіль, перець чорний меленийПРИГОТУВАННЯОвочі наріжте кубиками і обсмажте на 2 … Читать далее

Пиріжки зі свининою і цибулею

| |

Це — практична робота до теоретичного уроку про Переклад рецепта: Мені подобається подавати ці прості пиріжки з гарніром з тушкованої червоної капусти і яблук, притрушених родзинками і рубаними волоськими горіхами На чотири порції: 640 г класичного листкового тіста500 г свинини … Читать далее

Курка, яка сиділа 8-го березня на пляшці пива :)

| |

Привіт.Вчора готуала вперше «Курку на пляшці». Памm»ятаю як в дитинстві це було улюбленою стравою. Всі діти боролись за 2 ніжки і ненавиділи крильця та біле мm»яско. З того часу багато що змінилось. Я не люблю ніжки, і люблю грудку По … Читать далее

1 2 3 4 20