Запіканка з сиром та родзинками

| |

Запіканка з сиром та родзинками: 850 гр. — домашнього сиру 3 — яйця 100-120 гр. — цукру 100-120 гр. — манної крупи 80 гр. — вершкового масла 80 мл. -молока лимонна цедра — 1го лимону жменя ягід (в мене морожені … Читать далее

Рецепт Шукруту

| |

Рецепт Шукруту: Готуємо в сотейнику і на пательні. Спершу в сотейнику обсмажуємо бекон, поки не стане весь жир. Витягаємо бекон на тарілку, кладемо поверх свіжий розмарин та накриваємо кришкою, а до жиру засипаємо подрiбненi 3 цибулi, трохи обсмажуэмо. Далi додам … Читать далее

ЗАПЕЧЕНИЙ ЗІ СПЕЦІЯМИ ГАРБУЗ

| |

ЗАПЕЧЕНИЙ ЗІ СПЕЦІЯМИ ГАРБУЗ чудово смакує як окрема страва, і не менш файний у якості гарніру. Потрібно: 2-3 зубці часника маленький апельсин 1 свіжий гострий перчик (у мене був сушений) шматочок імбиру палочка цинамону 1-2 ложечки коричневого цукру (у мене … Читать далее

Млинці на пиві по-англійськи

| |

Млинці на пиві по-англійськи: Яйця – 2 шт., Пиво – 500 мл, Цукровий пісок – 1 ч. л., Борошно пшеничне – 300 г, Вершкове масло – 1-2 ст. л., Сіль – за смаком Млинці на пиві по-англійськи природно готуються з … Читать далее

Рецепт каші перлової з сухофруктами

| |

Рецепт каші: крупа перлова — 200 грама, вода — 700 грама, сухофрукты — 200 грама, апельсин — 1 шт., цедра лимона або апельсина, сок лимонний — 1 ст. ложка, корица мелена — 1/4 ч. ложки, соль, цукор Крупу замочити в … Читать далее

Рецепт торта з вафельних трубочек

| |

Рецепт торта: 300 грама замороженой полуниці, 50 грам цукрової пудри, 30 грам желатину (3 пакетики), 400 грам жирних вершків, 500 грам вафельних трубочок з вершковою начинкою, стакан молока. Сливки збити з цукровою пудрою. Полуницю, не розморожуючи, подрібнити в блендере до … Читать далее

КАЧКА З ЯБЛУКАМИ

| |

— В вихідний день захотілось поласувати давньою народною стравою- качкою запеченою з яблуками. — Звичайно, перш за все потрібна домашня качка(ми купили на базарі), яблука і спеції. -Страва готується досить просто. -Спочатку необхідно акуратно(згортаючи панчохою) відділити м’ясо від кісток, стараючись … Читать далее

Рецепт каші пшоняної з чорносливом

| |

Рецепт каші: 50 р. крупи, 160 р. води, половина чайної ложки цукру, 40 р. чорносливу, 10 р. вершкового масла. Пшоно перебрати, промити теплою і гарячою водою. Чорнослив промити, залити водою і варити. Відвар злити, додати до нього потрібну кількість води, … Читать далее

Печена курка з цитрусовими

| |

Рецепт курки: курка (бажано домашня), апельсини, лайми (в залежності від розміру курки), пучечок чебрецю, сіль, перець, херес, мед Курку добряче натираємо зовні і всередині сіллю і свіжомеленим перцем, щедро натираємо, лишаємо на годинку. У глибоке деко викладаємо порізані кружальцями апельсини … Читать далее

Картопляно-кукурудзяні пляцки

| |

Рецепт: 8 середніх картоплин (швидше маленьких, ніж великих), 8 ложок кукурудзяного борошна, 2 яйця, 1 ВЕЛИКА цибулина, 0,5 пакетика сухих дріжджів, десь близько 10 грам сіль і білий перець Картоплю та цибулю натерти як на деруни, додати решту продуктів, вимішати … Читать далее

1 2 3 4 39