ЦАРСЬКА паска

размещено в: Рецепти українською | 0

ЦАРСЬКА паска. Рецепт паски: 2 л молока, 100 г вершків, лимонна кислота, 50 г вершкового масла, 50 г цукру, ваніль, 3 яйця, 200 г сиру, 100 г фініків, 100 г вишні.
Спосіб приготування. Спочатку закип’ятіть молоко, відставте на край плити, додайте в нього лимонну кислоту. Коли молоко згорнеться, і утворюється сир, візьміть серветку, покладіть туди масу і дайте стекти сироватці. Коли сир буде готовий, розітріть вершкове масло з цукром, додаючи ваніль і яйця. Тепер змішайте сир з маслом і покладіть фініки, вишні і збиті вершки. Все обережно перемішайте і викладіть у форми.

Спонсор поста: Косметика Unice (Юнайс)

Оставить комментарий

13 + 6 =