ЦАРСЬКА паска

ЦАРСЬКА паска. Рецепт паски: 2 л молока, 100 г вершків, лимонна кислота, 50 г вершкового масла, 50 г цукру, ваніль, 3 яйця, 200 г сиру, 100 г фініків, 100 г вишні.
Спосіб приготування. Спочатку закип’ятіть молоко, відставте на край плити, додайте в нього лимонну кислоту. Коли молоко згорнеться, і утворюється сир, візьміть серветку, покладіть туди масу і дайте стекти сироватці. Коли сир буде готовий, розітріть вершкове масло з цукром, додаючи ваніль і яйця. Тепер змішайте сир з маслом і покладіть фініки, вишні і збиті вершки. Все обережно перемішайте і викладіть у форми.

Спонсор поста: Косметика Unice (Юнайс)

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

один × пять =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: