Бісквити

Бісквити:
4 чашки борошна
1 столова і одна чайна ложка розпушувача
1 чайна ложка соди
1,5 чайної ложки солі
1 чайна ложка цукру
1 чашка холодного несолоного масла, порізаного на шматочки. Увага: масло має бути холодним — воно розтане при віпіканні і надасть печиву пористості
2 чашки buttermilk’а (столову ложку лимонного соку і залийте чашкою молока, і дайте хвилинку постояти)

Увімкніть духовку розігріватися до 190 градусів. Змішайте борошно, розпушувач, соду, сіль і цукор у мисці. Додайте масло і за допомогою двох ножів розітріть його з борошном до отримання крихти. Тобто, водіть ножами хрест-навхрест по всій мисці, щоб леза тісно прилягали одне до одного. Додайте buttermilk замісіть рідкувате і липке тісто. Не вимішуйте довго, бо від тепла рук масло може розтанути. Перенесіть готове тісто на присипану борошном робочу поверхню; руками, також посипаними борошном, розімніть тісто у пласт завтовшки 2-3 см. Виріжте круглі печива діаметром 5 см.

Викладіть печиво на пергамент для випічки. Випікайте до золотистого кольору, 18-20 хв. Але тут одна дрібниця: в мене шалена духовка, тому вистачило 10 хв. при 175 градусах. Тому враховуйте особливості духовки, я пишу згідно з оригінальним рецептом (до речі, власноруч перекладеним). Дайте охолонути на решітці.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

6 + девять =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: