Бісквітний торт з ківі

Рецепт бісквіту: цукор – 4 ст.л., яйце (жовтки) – 3 шт., борошно – 60г, крохмаль – 40 г,

для просочення: бренді – 1 стакан, кави (бажано міцної) – 0,25 склянки, цукор – 3 ст.л.

для крему: вершки (жирність 35%) – 0,5 склянки, сир (можна жирний сир) – 200-250г, яйце – 3 шт.

для прикраси: шоколад 30-40г, ківі – 2-3 шт.

Для цього кулінарного рецепта австралійської кухні спочатку нам треба відокремити білки від жовтків. Потім міксером змішуємо яєчні жовтки з цукром до отримання густої маси. Білки ж збиваємо з дрібкою солі в густу піну, потім тоненькою цівкою висипаємо цукор не перестаючи збивати. У окремому посуді перемішуємо крохмаль з борошном. Половину отриманої суміші додаємо до жовткова масі. Також доливаємо трохи білкової маси в жовткову, а в білки додаємо решту суміш з крохмалю і борошна та все змішуємо міксером. Формочку змащуємо маслом, припудрюємо борошном і викладаємо тісто. Біквіт випікаємо при 180 градусів С до готовності приблизно 35 хвилин, в заздалегідь нагрітій духовці. Після цього витягуємо формочку з духовки. На деко викладаємо формочку догори дном, але сам бісквіт не виймаємо. Залишаємо бісквіт на деці приблизно на 10 хвилин, і ділимо його навпіл на 2 коржики. Готуємо крем. Для цього сир викладаємо в миску і збиваємо міксером, потім ставимо його в холодильник на 10-15 хвилин. Вершки збиваємо з цукром та жовтком і додаємо сир з шоколадом, заздалегідь його накришивши. Все це ретельно перемішуємо. Бренді змішуємо з кавою і просочуємо нижній корж, а зверху накладаємо крем і накриваємо другим коржем і накладаємо залишився крем, прикрашаємо торт ківі. Ставимо бісквітний торт з ківі в холодильник на пару годин.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

19 − 15 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: