Ароматизоване масло для овочів

Рецепт ароматизованого масла:
1 рецепт годиться для будь-якого виду капусти, особливо брокколі, романеско та каліфльор. З допомогою комбайна або блендера розбиваємо ножем свіжі листочки розмарину (пів жмені), 1 упаковочку анчоусів та цедру половини лимона. Потім додаємо пачку масла та все знову розбиваємо ножем до однорідної маси. У мене чоловік не переносить на дух нічого що пахне морем, тому я замінила таке лакомство як анчоуси морською сіллю, оскільки Джеймі без кінця повторював, що вони лише заради ніжного соленого смаку. У будь-якому разі масло вийшло вражаюче смачнющим. Таке можна зберігати місяцями в морозилці і використовувати коли заманеться.
2 рецепт спеціально для картоплі. З допомогою того ж процесу розбиваємо ножем 3 зелені цибульки, пів жмені листочків базиліку (це все в мене на підвіконні росте) та 3-4 зубці часнику. Додаємо масло та сік полвинки лимону, сіль, білий перець – взбиваємо ножем до однорідності.
3 рецепт масла для брюсельської капусточки. Потрібно підсмажит до хрусткої скоринки (аби висмажилось все сальце) 6-7 довгих скибок бекону. На тому ж жирі обсмажити 6-7 очищених каштанів та пригоршню шавлії. Коли інгредієнти вистегнуть, огорнути їх в масло – розмастити пачку масла на пергаменті у формі прямокутника викласти всередину (по всій довжині прямокутника) інгредієнти та загорнути в рурку.

Оставить комментарий

6 − пять =