Американський пиріг з гарбуза

размещено в: Рецепти українською | 0

Американський пиріг з гарбузаРецепт пирога:
Для тіста: 200 г муки, 100 г вершкового масла, 1 яйце, 0,5 ч л цукру. Замісити тісто (як рублене), завернути в плівку і поставити в холодильник.
Для начинки: 400 г гарбуза, 350 г згущівки, 1 яйце, 2 жовтка, 250 мл вершків (22%), по пів ч л мелених кориця, імбир, мускатний горіх. Гарбуз готувати на водяній бані 20 хв. та дати вистигнути. Яйця взбити з цукром та додати інші складники — взбити блендером в однорідну масу.

Тісто викласти в форму з бортами, накрити пергаментом і придавити фасолею, горохом, тощо. Випікати 10 хв при 200 градусів. Забрати «прес» і поставити в духовку ще на 3-4 хв. Далі вилити начинку і випікати 50 хв. Остудити в духовці протягом 2 годин.
Далі візьміть 50 г грецьких горіхів, 3 ст л коричневого цукру та 50 г масла. Все це прогрійте на вогні та дайте трохи настоятись. Викласти отриману суміш поверх пирога, накрийте фольгою та поставте під максимально розжарений гриль на 2-3 хв. Відстань до грилю має становити 12 см.

Оставить комментарий

одиннадцать − 8 =